این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۷ روز و در یخچال به مدت ۱۰ روز قابل نگهداری است.
مواد مورد نیاز شیرینی آویشن
- آرد (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
- کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
- شکر: یک چهارم پیمانه
- پودر آویشن: یک قاشق سوپخوری
- پوست لیموترش (رنده شده): ۲ قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
- شکر سبز: به میزان لازم
روش پخت شیرینی آویشن
- کره را با همزن برقی به مدت۳۰ ثانیه بزنید، سپس شکر را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
- بعد پودر آویشن، پوست لیمو ترش و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
- آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.
- سپس تا جایی که ممکن است با همزن برقی بزنید
- و بعد از این که سفت شد، با قاشق چوبی به روند افزودن و هم زدن ادامه دهید تا به صورت خمیر درآید.
- خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید و به کمک دست به خوبی ورز دهید.
- بعد آن را به چند بخش تقسیم کنید.
- با استفاده از وردنه ای هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل پهن کنید
- و از داخل آن مربع های ۴ سانتی متری برش بزنید.
- بعد داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده با فاصله بچینید و شکر سبز خوراکی روی آن بپاشید.
- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده حدود ۸ دقیقه قرار دهید تا کلوچه طلایی رنگ شود.
منبع:مجله سرآشپز