شیرینی گریپ فروت دسری جدید و خوشمزه است. این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۵ روز قابل نگهداری است.
مواد مورد نیاز شیرینی گریپ فروت
- آرد (الک شده): دو و یک چهارم پیمانه
- کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
- شکر (دانه ریز): یک پیمانه
- شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ (بزرگ): یک عدد
- پوست گریپ فروت (رنگ شده): یک و یک دوم قاشق سوپخوری
- زرده تخم مرغ (بزرگ): یک عدد
- اسانس وانیل: ۲ قاشق چایخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
- جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
- شکلات سفید (خرد شده): ۳۵۰ گرم
- نمک دریا: به میزان لازم
روش پخت شیرینی گریپ فروت
- تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و نیمی از کره را درون آن ریخته و ذوب کنید.
- کره در حین ذوب شدن کف می کند، حباب می زند و صدا می دهد.
- وقتی دیگر صدا نداد تابه را بچرخانید، ذره های قهوه ای رنگ کف تابه شکل می گیرند.
- وقتی ذرات کهربایی شدند آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل کاسه کوچکی بریزید، در این صورت کره دیگر نمی سوزد.
- بعد به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
- شکر و پوست گریپ فروت را درون کاسه کوچکی به وسیله همزن برقی مخلوط کنید تا شکر معطر شود.
- بعد بقیه کره نرم شده را به آن افزوده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملا یکدست و رنگ آن مایل به سفید شود.
- بعد اسانس وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- سپس کره قهوه ای خنک شده را به همراه شکر قهوه ای به آن اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر بزنید تا یکدست شود.
- تخم مرغ و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.
- بعد آرد، نمک و جوش شیرین را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود.
- سپس شکلات سفید (یا شکلات سفید چیپسی) را به آن اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
- به وسیله ملاقه ای مواد خمیری را روی یک تکه کاغذ روغنی یا روکش نایلونی ریخته و روی آن را کمی صاف کنید تا شبیه یک صفحه ضخیم شود و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- به میزان ۲ قاشق سوپخوری از خمیر به شکل گلوله در آورید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید.
- (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.)
- بعد روی آنها به میزان دلخواه نمک بپاشید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، قرار دهید تا بپزند.
منبع:مجله سرآشپز