دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.
مواد لازم دمی گوجه فرنگی
- برای ۳ نفر
- پیاز پیاز ۱ عدد
- برنج ۲ لیوان
- سیب زمینی سیب زمینی ۱ عدد
- زعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۵ عدد
- روغن نصف استکان
- زردچوبه به میزان لازم
- طرز تهیه دمی گوجه فرنگی
طرز تهیه دمی گوجه فرنگی
- ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.
- در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .
- برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.
نکات
- اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.
- اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
- در صورت تمایل ۲تا۶قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.(این مقدار را از آب اولیه کم کنید)
- بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
منبع: سوران
1 دیدگاه
شهلا
خیلی خوشمزاس
می ارزه یه بار امتحان کنید
مرسی